...asi tak
Tak jako auto,
bez benzínu.
Tak jako hrob,
co nemá hlínu.
Tak jako sklenka,
co nezná míru.
...asi tak
Tak jako klenba,
bez pilířů.
Tak jako mučení,
bez pranýřů.
Tak jako víra,
bez kacířů.
...asi tak
Tak jako tělo,
bez krve.
Tak jako smrt,
poprvé.
Tak jako dýka,
bez čepele.
... tak, přesně tak
Přečteno 362x
Tipy 6
Poslední tipující: Bol, Amonasr, Kaitlynn, maliska
Komentáře (0)