Spomienka
Našla ma v rohu za latrínou,
ktorá smrdela ako ja
po prechlastanej noci.
Rozplakal som sa.
Možno čakala,
že sa jej prihovorím,
poprosím o odpustenie.
Keď som prvýkrát udrel,
vyplašene na mňa pozrela,
ale potom iba nastavila tvár.
So zadosťučinením...
Přečteno 469x
Tipy 2
Poslední tipující: maliska
Komentáře (0)