Kdo jsem?
Anotace: po dlouhé době zase jeden z těch mýczh výšplechtů duše...
Jsem ohnivá koule
plná optimismu,
nečtený příběh
plný aforismů.
Jsem útěcha pro cvoky,
a buřič co vyvolává války,
drahý kámen,
co cenný je jen z dálky.
Jsem sobec,
co rád Ti plete hlavu,
předlud co chytíš
a zas rozplyne se v davu.
Jsem věrný stín,
ale i planá polní růže,
jsem ta, co dá Ti všechno
a pak zas sebere, co může.
Mám smysl pro čest,
ale občas miluji jen z rozmaru,
jsem krotký pták i divoženka,
co nic nedělá si z nezdaru.
Jsem zkrátka děvče,
co páchne člověčinou,
a věř,
že lépe bylo by ti s jinou.
Protože,
když mám splín, jsem samotářka,
taky občas mrcha
a trošku lhářka.
Tak co z toho je pravda?
Přečteno 696x
Tipy 19
Poslední tipující: AndreaM, Malá mořská víla, whiolet, Rezkaaa, Metal Lady, Amonasr, poeta, RešHeNúnHe, Isquieasuus, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)