Dívka u ohně sedí,
do minulosti se dívá.
Na pyšné krále hledí
a o lepších lidech snívá.
Lepší lidi si přeje,
aby hrdá mohla na ně být.
Svůj národ k tomu přiměje,
svůj život za to musí vyměnit
To je krásný textík.
13.07.2013 22:13:22 | Tanečnice s perlami ve vlasech