Viděli tančit jejich dlaně
a chtěli napodobit
odhodlaně
tahy všech prstů
ty se potkávaly
v různoběžných pohybech
které se smály
plakaly
a promlouvaly k srdcím
předávat vznešené učení
bez vysokých škol
a snad i andělů chór
tleskal by vzrušením
nad tou slávou
co mu patří odedávna
a nepředána
jinému
neboť žárlivý je jeho jméno
velký zástup mění
oblek starý za nový
v zázracích šitý
pravdou utkaný
...místo breku smích
jak zvonivé tóny harfy
a barvy dobrých vlastností
dnes vzájemně se pohostí
láskou
Sice upřednostňuji indviduální přístup před kolektivním, ale napsal jsi to hezky :-)
14.07.2013 11:31:14 | Amonasr
mám rád individuální přístup, ale když se sejde skupina se stejným cílem, už je to kolektivní :-)
14.07.2013 12:29:11 | Robin Marnolli
Jak jsi dokázal zkosit ten text??
13.07.2013 22:15:30 | Tanečnice s perlami ve vlasech
asi normálně...vadí to?
13.07.2013 22:31:48 | Robin Marnolli
Nene, kdepak, je to zajímavé.
13.07.2013 22:38:57 | Tanečnice s perlami ve vlasech