Nad šedivými mraky
Valí se mlha
přes strmé skály
zpět do mé naruče
a do mé hlavy
Chapadla rozpíná
po celém údolí
i po mém nitru
a už mě nic nebolí
Nad šedými oblaky
žhne slunce a pálí
na jasné obloze
tam někde v dáli
Pod klidnou modří
valí se mraky
Já dole pod nimi
klopýtám taky
Mlha mne opřádá
Lačně se vlní
Rozdává slepotu
a přání plní
Dýchám ji do sebe
Cítím ji kolem
Slznou ji přivítám
Obdařím svým bolem
Příjmi, ach mlho
všechny mé dary
Odnes je nějak pryč
a mne nechej tady
Přečteno 354x
Tipy 3
Poslední tipující: mauvais-ange
Komentáře (0)