Anotace: •••
Mít tak animální přitažlivost
..tak trochu psí i kočičí
říkal jsem si
že žít je jako..
svlékat listnatý strom
z jehličí
a parafrázovat řeči o krásnu
..být tak tmou
nikdy nezhasnu
To ty roztodivné sny
zdají se být neúplné
Dalších pět důvodů najít ten šestý
a nezvládat řízení
když cesty a cesty a cesty..
mění se v bažiny
a pokud mě nestihneš vytáhnout ty..
tak kdo jiný?