Dáma v křesle
Anotace: Tak mě napadá, že to může být i autoportrét malířky
Na starém obrazu v předsíni
v křesle sedí starší dáma
Copak jí osud copak jí učinil
že na obrazu zůstává sama?
Snad chtěla žít v čistotě
snad přežila svého muže
ale kdo mi to v jistotě
dnes vypovědět může?
Najmu malíře ať dokreslí
někoho blízkého jejímu srdci
vždyť každý zná dobře splín
když člověk samoten usínat musí
Komentáře (1)
Komentujících (1)