Anotace: •••
Jsou
tři ráno
a já mám na rtech
vyprodáno
poslední sousto laciné něhy
Kráčím
mezi běhy
a pobíhám
mezi kroky
..mezi životem hmyzu
i válkami s mloky
existuješ jako prázdné slovo
..
Amorovo
"Někdy je to tak..
bolí to někam doprostřed"
Můžu se tady na to všechno zvysoka..
usmát
Připadáš mi.. (smích)
jako dítě pláčem posedlé
zalévající svůj první vlásek
Přesto..
nejsi jediná
..
Mám spoustu lásek
"Jsem tu kvůli tobě a..
ty jseš tady kvůli mě"
máš spoustu lásek a zároveň jsi jednou z mých
27.07.2013 22:08:08 | její alter ego