v nádechu noci
nechci už měnit
ohlédnutí zpátky
znovu ten pocit
že mohu snít
dotyky sladký
bez cesty není kroků
světla na obzoru
vychladlé dlaně
útěk všech roků
rychle i pomalu
a všechno marně
touha na mašličku
svázaná v tichu
odcházíš stále
na jazyku smyčku
pocity hříchu
přiznej ty malé
útěky do hlubin
polibky beztíže
na zámek všechna rána
v každé z polovin
v purpuru ukáže
a promění nepoznaná
dračí ohlédnutí
a vzdechy každé knihy
v plameni shoří
mávám ti
ten úsměv tichý
se v srdce vnořil.....