Anotace: Myslím, že název mluví za vše.
Samostatná hmota,
proton bez neutronu,
neutron bez elektronu,
a taky částice bez pardonu.
Fyzické zhmotnění duše bez těla,
narván a napasován úzce do děla.
Vystřelen ke hvězdám,
odkuď zas sakra rychle padám.
Nevítanej host do domu,
jako před sexem prázdná krabička kondomů.
Rovnice, která nemá řešení
a aby stála potřebuje lešení.
Krátká cesta do pekla,
prudký shody z nebe.
Neznámí těleso na radaru,
prostoupivší tebe.
Čas, kterej na nikoho nečeká,
ale sám času dočká
a jestli ještě trochu času vyčká
potká ho všeurčující značka.
Opilec jenž se probudil s kocovinou
a váhá nad tím, kde to vlastně zaspal.
S tváří vinně nevinnou
si tu zatím pokojně skapal.
Malý, nasraně spící dítě,
co nevesele překvapí tě,
stejně tak kouzelná ropucha,
i transmutuální genů porucha.
Všeho světa tíha,
co? to čumíš, fíha
někdy i zelená, jak tráva víla
a to je teprve síla.
Odborníci vedou dohady
zda funguju či nefunguju,
do jiný dimenze totiž přečuhuju
a temný plány proti lidstvu kuju.
Porušuju bezevšeho všechny obyčeje,
táhnu si za svůj vlastní provaz.
Ztrácim se, všichni hledají, kde je?
A já mezitím nudě lámu vaz.
Sám nevím, pokud žiju,
jestli to tu přežiju.
A pokud nežiju
Snad vyju někde v Riu.
Kde jsem, na čem jsem,
kdo jsem, v čem jsem?
Za co dostal jsem se sem?
Nevím, ale vím, že jsem.