Anotace: Inspirováno jedním postarším párem. Není nic krásnějšího, než láskyplné objetí.
Věkem nám ošuměla křídla
ale mám pocit, že je stále proč létat
v osudech, které jsme ztratili
nacházím nový význam
den po dni
vteřinu za vteřinou...
...a věřím, že to víš
že to cítíš
ještě stále mířím ke hvězdám
místo map mám tisíc vrásek
a další stovku si zapůjčím
od tebe
od hvězd
od života...
A až splatím tento nerovný dluh
lehnu si do trávy
složím křídla
nadechnu se vůně pampelišek, pokosené trávy...
Ještě!
Ještě jeden nádech!
A pak vydechnu docela...