Anotace: Já se opravdu bojím...
Bojím se chodit na kraj srázů
- že bych skočila.
"Celý svět tepe v mojí hrudi,
a skočím-li, pád mi neuškodí..."
To říká tělo, ač mysl se mu brání.
Marně.
Rozum prohrává proti přání,
v šachu se stáhne do ústraní
a poslední tah je tahem protivníka.
MAT.
Ten, kdo bojuje, neutíká.
Už balancuji na hraně
- stačí krok, pár dalších úplňkových nocí,
prohraných šachových partií,
kdy zůstanu sama bez pomoci
a nikdo neřekne mi: "Blázne!"
Bojím se chodit na kraj srázů
- za nocí zdá se jasná mysl bláznů.
krásné dílo
22.07.2013 20:54:32 | Anjesis
Děkuji velice
24.07.2013 22:00:42 | RyxiraAmyGinger
není zač, jen jsem konstatovala pravdu ;-)
vážně je to moc povedené dílo
24.07.2013 22:14:20 | Anjesis
blázne :-) sráz je nebezpečná věc..skoč ale takovej útěk je živen hroznou beznadějí..ale k textu ..teda je to skvělé fakt!!!
22.07.2013 18:28:03 | xoxoxo
a ještě něco ..ten název není taky marnej :)
22.07.2013 18:29:30 | xoxoxo