Hlubina touhy
Zamotaná v síti z hvězdných nití
utopena v mléčné pěně
přemýšlet nad smyslem bytí
prahnout, jak studna, po odměně.
V hlubinách touhy rodí se naděje
plameny vášně v dotecích spalují
srdce pokryjí sněhové závěje
zbyly jen vzpomínky, které se vzdalují.
Hledat smysl, když žádný není
ve skořápce obeplout strach
stát ve frontě na odpuštění
s úžasem sledovat, jak vznáší se prach.
Komentáře (1)
Komentujících (1)