Halucinogen

Halucinogen

Anotace: Děti, nefetujte...

Sbírka: Bezútěšnost

Hodiny, léta padá na hlavu slunce,

roky, staletí a nemá to konce.

Všude kolem veverčí pouště,

špína klade důraz, vezmi si ještě.

 

Do světa plného plných barev,

do rukou hrabe se stále víc larev.

Dostal ses před hlucho-slepý soud,

a nečekané větry ti roznesly troud.

 

Kat už čeká na výsledek sudby,

všude je slyšet zvuk spodní hudby.

Hlava padla a na ní všechna tíha,

rychle uteč pryč, než dožene tě stíha.

 

Vezmi si ještě, toliko neboj se,

budeš odsouzen jen dokud žiješ.

A pak na posmrtném lesním plese,

dostaneš vše, co si přeješ.

 

Zavřen, zamčen v domě zrcadel,

spoután a ukraden, neboj se citadel.

Vidíš se všude, ale všude nejsi

Zachráníš jednu, avšak vykradou další kasy.

 

Vyrostl strom, který nikdo nezasadil,

a mně už po sté nezbývá mnoha sil.

Užij si, co můžeš, dokud ještě můžeš

jinak skončíš jako já.

 

Uvězněn v cizím domě sám do sebe,

někde na pomezí pekla a nebe.

Skomírající ubožák neovládající chtíč,

kterému na sebevraždu zbývá jen rýč.

 

Vezmi si ještě,

neboj se.

Ještě žiješ,

ještě máš čas.

Autor hereticbeast, 23.07.2013
Přečteno 363x
Tipy 1
Poslední tipující: VEDz RVAHEs
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí