Anotace: ..
Mám jeden sen,
jedno přání jen.
Jednotu zažít,
zrádce tu nemít.
Chtěla bych vědět,
že tu budoucnost bude mět
Mám ráda svou zem,
je mým pokladem.
ještě lepší by byla jednota celého světa
23.07.2013 21:35:36 | Robin Marnolli
Díky
24.07.2013 12:10:40 | aley
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?