ticho v diaľke
a les krásny drieme
čaká na princeznu elfskú
a poklad na jej tvári priezračnej
kde studňa života hraje rolu svoju
tam príbeh odohráva sa ...
a bytosti toho miesta ..
čakajú na teba ...
--------
prichádza svetlo
a jeho vôňa les prebúdza ...
je to ona je to naša princezná ...
z modrou rožou v rukách svojich ...
nesie život večný pre vás všetkých ...
lesné bytosti klaňajú sa ..
a úctu ti podávajú ...