Život slzy
Anotace: Zabloudila slza na tváři, nevěděla kudy jít. Stékala v smutném odlesku, chtěla se...
Zabloudila slza na tváři,
nevěděla kudy jít.
Stékala v smutném odlesku,
chtěla se milovat a chtěla žít.
Stékala přes rty, stékala sama.
Slzička smutku, slzička lásky.
Nedočkala se záchranného lana,
políbila letmo bledě rudé vlásky.
Zmizela v bílém objetí,
ta slza ze snáře.
Pro slzy příštího dojetí,
vyryji cestu do tváře.
Komentáře (0)