Žena domácí
Anotace: Po čem může toužit žena domácí? Žena domácí je zvláštní tvor. Vyskytuje se na vsi, ale i v městské části zcela jistě pobývá.
Já jsem ta žena domácí
ta co se ráda doma otáčí.
Já jsem ta žena domácí
co nemá nic na práci.
Nic na práci
to je nic
velké nic
co skrývá víc.
Skrývá dům a zahradu
dětský křik a zábavu.
Zábavy je víc a víc
ach děti – chci mít klid!
Chci mít klid a peníze
to je teda k nevíře.
Přečteno 377x
Tipy 2
Poslední tipující: ElaJah, kdovíkdo
Komentáře (2)
Komentujících (2)