Anotace: ...
Papír a štětec,
jako dva milenci,
hladí se, laskají,
něžně si vzdychají
vezmi mě za ruku,
dotkni se,
nakresli na mě dva měsíce,
to jeden pro mě
a druhý pro tebe
.
protože já když maluju, tak miluju
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?