Zavírám oči
Nechci to vidět
Trpím v zoufalství štěstí
Na dně láhve bojuji s červy
Ve dvě dvacet napůl udušený
Plný kyselých šťáv
Volám všechny, ale bez odezvy
Zřejmě špatná čísla...
sem si pošmák :) píšeš fakt dobře, takových autorů jsem tu moc nenašel..
28.07.2013 01:30:59 | mikrojimbo