Jsi moje opravdu dobrá kamarádka,
snad mohu říct i jedna z nejlepších,
nikdy, nerozhádá nás žádná hádka,
přátelství naše je jedno z největších.
Známe se sice jen těch let pár,
netrvalo dlouho zjistit, že máš dar,
porozumět člověku v těžkých chvílích,
zabarvit svět v okamžicích černobílých.
Proto věnuji ti rukou psané řádky,
i když ohlédnu se časem zpátky,
byla jsi tu pro mě, když bylo potřeba,
více slov a vět snad ani netřeba .
Teď přeji ti vše nejlepší, hodně zdraví,
ať přátelství naše nikdy nezrezaví ,
a nakonec hlavně nespočetně lásky,
ať ta ti nezpůsobí žádné vrásky.
Ať splní se ti všechna přání,
ať anděl tvůj tě stále chrání,
dovol mi ti to vše ze srdce přát,
a za přátelství naše se prát.