Anotace: Prosím...
Fyzikálním zákonitostem dušička nepodléhá, přestože by i chtěla.
21.08.2013 10:24:56 | Lilien
Z té básničky na mě jde strach, první co mi "skočilo" do hlavy byl satan. Z duší opatrně děvče, hýčkejte si jí! Možná jste prožívala něco nepěkného, a tato básnička Vám pomohla se z těch ošklivých pocitů vypsat, to chválím! Právě ten konec to trošičku zjemnil, mě "vyšumělý" nepřipadá.
21.08.2013 10:17:22 | sluníčko sedmitečné
pěkná básnička, až na ten konec, který je nějaký vyšuměný.
29.07.2013 11:53:31 | CCGREE