Neodpustím si komentář, protože je zajímavé napsat epitaf, když mi příjde, že nejsi člověk, který by chtěl odejít...který má život před sebou...asi je zvláštní vcítit se do někoho kdo odchází...ale raději neodcházej, je ještě brzo:-) Každopádně 80%...hezky pojaté...
22.01.2007 14:24:00 | Silent Storm
strašně se mi líbí jak jsi to pojal avšak někde mi připadá že se opakuješ ale pak to vyrovnáš takže super
22.01.2007 14:07:00 | whiolet
Slušná báseň, líbí se mi hlavně ten nápad s prolínáním slok a jedné narůstající věty, ale občas mi přišlo, že už se v té básni trošku opakuješ. Jinak ale pěkná.
21.01.2007 10:39:00 | CorrimsonTom
Neschovávej se dlouho. I v nejtěžších chvílích se člověk cítí líp mezi lidmi.Možná ti to nikdo neříká,ale kdyby ses ztratil,způsobíš mnohým smutek a žal.
21.01.2007 08:28:00 | s.e.n