bylo - nebylo
znavená tisíciletou válkou
o pár drobečků láskyplných slov
nevnímá jejich význam
už na něm nezáleží
zítra přeci vyjde slunce
jako každý jiný den
jeho malá statečná holčička
hodně malá
hodně statečná
hodně jeho
zadržuje slzy
a polyká výčitky
když mu z okna posílá
vzdušnou pusu
a rozespalý úsměv
je čas
zase předstírat
že se nic nestalo
že si nic neřekli
že nejede domů
bylo - nebylo
něco v ní umírá
s každým takovým ránem
vysoká cena
Přečteno 364x
Tipy 9
Poslední tipující: Noc17, RyxiraAmyGinger, Kaitlynn, maliska, Favi
Komentáře (8)
Komentujících (3)