Anotace: •••
Schovávám se
pod vteřinou rozlitého mléka
a kilem vzácných chvil
Bože, zachraň sklíčeného heretika
který ti tu zbyl
aby plánoval si cesty pouští
..aby ocenil trapnost
když ho neopouští
taková
chuť
zabalit se do deště
a vzívat návaly horka
..všemi směry
doufat
držet se za ruce jako v černobílých filmech
a nalézat třešně
v jilmech
..celou svou naivní a bledou myslí
neslyšně plesat
..
nad básní
dvěstěsedmasedmdesát