padli aniel spieva piesen svoju
a temnota mu odpovedá bolesťou
rieka pri ktorej aniel klači ..
šeptá mu text ktorí potom sám vysloví ..
čakajúc na koniec svoj ...
nedáva nadej svojej slobody..
hriech a jeho chyba ničí ho ...
a plač nikdy nepomáha...
rieka čierna telo jeho prevádza ...
a lahkou hudbou nechá planúť dušu plačúcu ..