peklo na zemi ..
Anotace: budeš horieť vo mne !
bol som tvojim prekliatím ..
ale moja príťažlivosť ťa donútila podľahnúť
teraz patríš vášni
a môjmu srdcu temnoty ..
keď udrie kladivo na svet ..
ty budeš somnou ..
a držať môj erb
zobrazujúc hlavu kozla !
potom svet podľahne ..
tak ako ty ..
ten čo sa nepodvolí láske mojej ...
utopí sa v krvi ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)