Větve bez listů,
na nich ptáče.
Žena na zemi pláče,
pod stromem oběšenců.
Padající list,
vzatý se odnikud.
Mrtvý muž,
visící na stromě.
Trpkost v srdci,
schovaném pod kůrou.
Ničí vše živé,
z ptáčete krkavcem.
Temnota citů,
veškeré lásky zbavených.
Mrtvola houpe se,
list klidně padá si.
Tráva zčernalá
a rakev je už připravena.
Padne tam každý,
strom však zůstane.
Navěky.