Anotace: •••
Smutná
jsi byla, když růže rostly vzhůru
nohama
ses obepnula
kolem záhad spadlých světů
je lepší
myslet na půl romantiky
ale nedokončit vě..
..tu
a nikde
se berou falešní milenci pod hvězdami
saturnálie a plameny svíček
..a ty poznáš
když oči nemohu jen zavřít
..ale koukat
do zavřených víček
a promíjet si navzájem letitá očekávání
Smutný
jsem byl, když Ernestovi zazvonila hrana
a pak i telefon
..zkoušel to vzít, ale nemohl prodat větu
Kéž by tak navštívil
jeden z můjtysvětů
a rozhodil rukama ve znamení odchodu
Kéž by tam stál..
u mého porodu
a nedíval se jiným dětem do očí
Vždyť to byl MŮJ den