V heřmánku
Anotace: Láska a příroda je za všechny prachy.
Tichá noc v heřmánku právě se rozlila
v lodičce snů se stařeček houpal
řeka se krajinou jako had plazila
s rohožkou lesů ji oblý břit spoutal
Krůpěje rosy cinkaly do klína
nad hlavou pěl něžný orchestr strun
duší se vlnila mandolína
ústa se ztrácela ve hnízdě žlun
V tenatech lásky tak libý tón zněl
červánků žár mysl nevnímá
se mnou jsi celičký svět obletěl
pel vůně padal nám do klína
© 2009, Sidy
Přečteno 462x
Tipy 21
Poslední tipující: Kamil Princ, kamínek, Jenda P., Danger, Nola77, Zdeněk Farkaš, střelkyně1, Jiná, divoska_jaja, Isquieasuus, ...
Komentáře (11)
Komentujících (7)