Nějak se mi zastavil
čas na hrudníku
ze zásob lékořiče
vytrvale pryští krev...
A věci se komplikují
Tvou rukou na mé dlani
jako v závodě o nesmrtelnost
ve kterém zabili vítěze...
Perlou na dně sklenky
Ti namaluji svět
už zase prší, Smutněnko
...narážím hlavou do zdi a zapomínám
že papírového draka nepřelstíš
a není princezny
kterou by stálo za to obětovat