po strunách plují jemná bříška
a teplem, teplem svým obalí
jako závoj všechny tóny
v hnědých očích se cosi blýská
do nitra se v písních probolí
do jitra už je budí zvony
krok za krokem
na Rafandě
krok za krokem pokojem se proplétá
čarokrásná co občas bolí
po strunách plují
snivé světy
širé světy
co v písních bloumají
nadechnou se a zase zmizí...
Byl bych pro tent text nějak lépe naformátovat, nicméně pěkné.
08.08.2013 20:43:28 | Robin Marnolli
no v prvnim nahledu to bylu pekne po rýmech a slokách a pak se to vzdycky sprcne do takovýho bordelu. Nevim jak to opravit.Je to škopda bo tam nevyzní ty nenápadné rýmy.
09.08.2013 08:53:30 | had
Za každým řádkem dej enter přímo v edici díla.
09.08.2013 10:42:14 | Lilien