chtěla jsem moc
ale nešlo to
čas v nezemi
neletí jako u vás
a to při střetu
s jinou galaxií
byl problém
problém
spousty duší
najít si chvilku
a sdělit co si myslí
duši druhé
25 tisíc kelvinů
bílého trpaslíka
černá díra
pohlcující duše
nestálé konzistence
vašich bohů
mohou si za to samy
umění sdílet
& naslouchat
& pochopit