Ptáček
Anotace: ..všechno zlé se jednou otočí..
Ptáček vstal a ptáček zpíval.
Však dlouho se moc nerozplýval.
Krkavci mu hnízdo vzali
a vajíčka mu vyzobali.
A tak naštval se náš milý ptáček,
že už nikam neodskáče.
Krkavec ta můra černá,
neumí být chvíli věrná.
A tak s naším smutným tvorem
dali všemu zlému .. jednou sbohem
Přečteno 343x
Tipy 3
Poslední tipující: Monversol, VEDz RVAHEs
Komentáře (1)
Komentujících (1)