Nano
A přece se netočí
Galileův omyl hned
vyvrátit všech nechci zvát
jen ty, jimž nepřeskočí
z indicií tradičních věd
diagonalizovat
troufnem si z půjčovny kol
prach cest, na to sází hlad
dvou hemisfér lebečních
jiskřících jak tesla coil
ti kdo ví co ví, nálad
změny strpí, ne-li z nich
vytěží arotace
nesmyslů ráž jako bejk
povedla se nano v ní
diagonalizace
matice mé Země.. fejk
lajkne, kdo si umíní
Komentáře (0)