Anotace: len tak
Sbírka: Nik sa ma nepýta. Tak kričím.
Je v tebe rozsypaná
ako stokrásky na májovej lúke.
Ťažko ju pozbierať.
Tak krásně smutný "poem".
21.09.2013 17:40:09 | Lilien
Naozaj smutné? :-)
21.09.2013 17:43:32 | nebech
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?