Udělej si
Udělej si klima
na Zemi dle gusta
teplá ať je zima
studená tvá ústa
luxus když sis prostřel
pro svý ego trapný
budiž terč na dostřel
mediím, božskou kápni
jak se ti to líbí
namiř úhel plný
kolem sebe vybij
krom sebe vše, trny
chlouby najež, ježku
ať se poznáš v louži
vlastního protějšku
v odrazu.. zrak slouží?
Přečteno 337x
Tipy 2
Poslední tipující: Qwolady
Komentáře (2)
Komentujících (2)