Hotová kytice
Jsem pomněnka, která zapomněla
a slunečnice, která se otáčí za měsícem.
Jsem růže, která se nečervená
a tulipán, co se nerad tulí.
Jsem narciska, které chybí sebevědomí
a bledule, co odmítá být bledá.
Jsem sedmikráska bez jedné krásy
a prvosenka bez klíče.
Přečteno 419x
Tipy 5
Poslední tipující: Isquieasuus, Robin Marnolli
Komentáře (0)