Druhá na místě mraku
Život mi bere víc
než stíhám znovu získat.
Nikdy nevím,
kdy mi sebere vzduch
a já se ráno prostě neprobudím.
Jako anděl,
co spadl z postele,
když mu oblak na nebi
vyhořel po přistání hvězdy.
Nemyslela to zle,
ale teď svítí místo mě.
Přečteno 423x
Tipy 7
Poslední tipující: mikrojimbo, Favi, Ayne, maliska, Kaitlynn
Komentáře (13)
Komentujících (4)