dno
Anotace: nekonečná spirála...
Osoba z řady blbců
co nevěří ve svůj osud
Strach otevřít oči
začít mít vše ve své moci
Prosit o další šance
...krize co nemá konce
Skrýt se pod pláštěm bludu
ukojit odpornou zrůdu
Utéct do jiné říše
nacházet nové skrýše
Oběť své vlastní viny
na všechny házet své špíny
Dokola prozřít a zradit
neřešit, jen vše zazdít
Přečteno 283x
Tipy 2
Poslední tipující: mikrojimbo, Finito la Comedia
Komentáře (1)
Komentujících (1)