Anotace: ¨¨¨
Skrz plameny věčnosti,
prostrkávám nohu.
Co je na druhé straně?
Ptám se ho znovu.
Král bezzubé vložky,
o té straně pěl.
Má číslo stoky
a tisíce těl.
Hrubián mi oponoval,
krále mého vzal.
Ranil mne nesmrtelně,
do živého ťal.
Kráva zarostlá v mechu,
to všechno viděla.
S razancí zrezlého plechu,
se na mně vysrala.