OPĚT JÁ ...
Abych se narodila,
musela jsem umřít dvakrát.
Snad jsem nic nepromarnila,
a budeš mě chtít ..
napořád..
To jen osud a zlý duch
co si hraje a ponásleduje mě
a utéct musím
abych zachránila tebe lásko .
Protože, ty jsi nejduležitější
jsi ve mě ,všude kolem
a nebudu se přít, ani s moudrým Montem
protože stejně by se mi smál
jak si se mnou hrál,jak mě tajně miloval ...
Tak jsem zase zpět,
nemužu byt bez slov , písmen,vět,skládání...
ani nevím ...
je to snad mé poslání?
Jen je mi krásně ,
že se nemusím zas bát
a že s tebou lásko moje
že ,můžu zas skládat ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)