Chci tě zpátky.
Anotace: ..je to 4 roky a pořád ty verše skáčou do mé hlavy..
lijánu nahoru prudce ti hážu
chytej ji,ty tam nahoře
Vyleji na tebe tolika vody
jako je tisíc mušlí od moře.
Tak už slez
tak pojď dolů
pojď zase zpět domů.
Nakreslím tisíce obrázků
vytrhám si vlásek po vlásku..
vyskočim do nebe
a dojdu si pro tebe..
... udělám cokoli ...
Přečteno 344x
Tipy 2
Poslední tipující: maliska
Komentáře (4)
Komentujících (3)