Bolest
Anotace: Měla všechno a chtěla stále víc.. motýlí křídla, deštěm zmáčená..
Potrhané křídla
Křídla motýlí
Černá jako uhel
Jako pravda, která se nemýlí
Nenávist a chování
Jenž se ostatním nelíbí
Chovají se sami
Jak se jim zalíbí
Chudák motýl
Chtěla ho ta holčička
Tak rozmazlená, maličká
Osamělé zvíře
Poletuje nad městem
Křídla potrhaná
Pozoruje dívenku
Tak šťastná a roztomilá
Zdá se být
Ale kdo utře slzy
Křídla
Deštěm zmáčená
Komentáře (0)