prohra
hleděl jsi jí zpříma do očí
zatímco jsem páchala
desítky přestupků
...holky jako ty nikdy nezestárnou...
tolik jsem tě toužila obejmout
praštit
vymlátit z tebe tu smířenou apatii
...děkuju za každý tvůj úsměv...
bezmoc
přes slzy nevidím
...moc rád jsem s tebou byl...
rukávem rozmazávám
řasenku po tvářích
...životní prohra...
nikdy jsem neměla
tak obrovskou chuť
žít
dýchat
za nás oba
...už mě nebude nic bolet...
Jane !!!
Přečteno 354x
Tipy 3
Poslední tipující: maliska
Komentáře (6)
Komentujících (3)