Anotace: •••
Jít a..
vykrádat banky po celém světě
a milovat toho
kdo miluje tě
..to už tu párkrát bylo
Flashbacky střídají ztracené iluze
o tom, jak převracet
momenty za chůze
..za běhu
růst a padat zároveň
..přejít z "game over"
na další úroveň
Jít a..
nechat si ujít
Jíst a..
nechat se ujídat
Smutek lehce natržený
od ucha k uchu
je zpopelněným rájem
po výbuchu
Dalším krokem je, prosímpěkně, honba za pokladem označeným na mapě velkým "P". S výrazem sedmiletého chlapečka slíznu poslední zbytky smetany, a pokud se vyplní mé laciné přání z výprodeje, vyrazím na cestu ještě dnes.
Jít a..
vykrádat banky po celém světě
..být bezvýznamným smítkem
na konfetě
..koupat se v omáčce z červené řepy
..být jediným Johnnym
mezi Deppy
..být jediným Bradem
mezi Pitty
a proměnit své snové světy
v reality