Amen
Anotace: prostě jen tak...
A teď amen za lásku,
za náš cynismus
a touhu žít.
Amen za všechny polibky,
které neproběhly,
ale měly.
Amen za nás za oba,
za slzy
i salvy smíchu.
Amen za všechny,
kterým jsme nevědomky
ublížili.
a Amen za vše,
co mělo být a nebylo...
Přečteno 419x
Tipy 11
Poslední tipující: Metal Lady, Rezkaaa, mikrojimbo, Redingar, Aaliyan, maliska, Favi, Anjesis
Komentáře (2)
Komentujících (2)