Anotace: -.-
v nejtemnějších koutech,
možná kdysi,
lidské duše.
skomírám v poutech,
uvězněn já,
zetlívám já.
svedení na demenci,
jako mravenci
v cizí kredenci.
nesvé dluhy platící,
v závějích
svých hříchů.
příště dostaniž křídla,
každá křivda
uletí ti.
v konci spadneš na dno,
ze kterého
se nepodhrabeš.