Anotace: •••
Svalil jsem dnes vinu
z kopce
dolů
zahleděný do svých nádechů
a protipólů
dotýkajících se špičkou jazyka
tam, kde veškerá slast
jednou provždy
zaniká
Topornost okamžiku
byla vítězkou pubertální soutěže
o to, kdo první
popadne otěže
a zařve z plných.. z přeplněných garáží
kde parkují tvé shilé plíce
..ty, které odráží
budoucí prohry někam pryč
Chtěl bych mít sbírku.. šachových figurek
Chtěl bych být trpaslík.. a sedm Sněhurek
Chtěl bych být dudlík.. a plenka
Chtěl bych mít myš.. jménem Lenka
Myšlenka..
Vždyť s krásnými lidmi by se mělo spát
..pověděla jednou nahlas u večeře
Polorozbitá soulož legračních vtipů
a lehce načrtnutá přehlídka
supertipů
Nejde mi do hlavy, kde je to místo, kde zaniká veškerá slast ;) (nicméně vzpomněla jsem si na písničku Mladičká básnířka ;))
05.09.2013 19:30:07 | prostějanek